Τρία νέα πρόσωπα από τον Σκίμπε

Φιλικά παιχνίδια με το Μαυροβούνιο και την Ισλανδία περιλαμβάνει το καλεντάρι της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, που για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν προετοιμάζεται για μία μεγάλη διοργάνωση, αλλά προσπαθεί να ανασυνταχθεί.

Ο Μίκαελ Σκίμπε κάλεσε 19 ποδοσφαιριστές για το ματς της 24ης του Μάρτη με το Μαυροβούνιο και πέντε επιπλέον για την κόντρα με την Ισλανδία στις 29 του μήνα (και τα δύο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης»). Τα νέα πρόσωπα είναι τρία. Ο Απόστολος Βέλλιος του Ηρακλή, ο Θανάσης Παπάζογλου της Κορτράικ και ο Μάριος Οικονόμου της Μπολόνια που για όσους δεν παρακολουθούν διαρκώς ανεβάζει τις μετοχές του και στα 23 του δείχνει πως οι Ιταλοί καλά έκαναν και πόνταραν πάνω του το 2013 όταν αγωνιζόταν και διακρινόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Όσον αφορά στους δύο επιθετικούς θα προσπαθήσουν να αποδείξουν στον προπονητή τους που αξίζουν να διεκδικήσουν θέση από το «αχτύπητο» δίδυμο Καρέλη-Μήτρογλου.
Αυτοί είναι οι 19+5 παίκτες που κλήθηκαν από τον Γερμανό προπονητή: Καρνέζης, Καπίνο, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Φορτούνης, Πέτσος, Μάνταλος, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μήτρογλου, Καρέλης, Βέλλιος, Παπάζογλου και Σιόβας, Μόρας, Χολέμπας, Διαμαντάκος και Πέλκας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα