Τρίποντο, αλλιώς χαιρετάει τον… πλάτανο!

Η ΑΕΚ βρίσκεται εννέα βαθμούς πίσω από την κορυφή, ενώ υπάρχουν δύο ομάδες (Πανιώνιος και ΠΑΣ) που δείχνουν ικανές να μπουν στην πεντάδα και να δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα στους «μεγάλους» που νομίζουν πως έχουν εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Δικέφαλος πρέπει πάση θυσία να νικήσει τον Πλατανιά το απόγευμα του Σαββάτου, 26/11, διαφορετικά θα μπει σε χοντρούς μπελάδες. Προβλήματα υπάρχουν και ο Ζοζέ Μοράις δεν έχει διαθέσιμους τέσσερις θεωρητικά βασικούς ποδοσφαιριστές, τον Τσιγκρίνσκι και τον Λέσκοτ (ο οποίος αποτελεί παρελθόν, αλλά ακόμη λογίζεται ως απώλεια), τον Χριστοδουλόπουλο, τον Βάργκας, αλλά και τον Ντίας. Επίσης, σε παράξενη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται ο Ανέστης και ο Αραβίδης, ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ είναι σχετικά βατό, αφού από σήμερα μέχρι τις γιορτές έχει τρία ματς στο ΟΑΚΑ με Πλατανιά, Λιβαδειά και Γιάννινα και ένα στην Κέρκυρα. Βέβαια, εντός έδρας έχει μόνο μία νίκη και τρία «Χ», ενώ έξω δύο «διπλά», οπότε καλό είναι να μην χαρακτηρίζουμε βατά ή δύσκολα τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Πάντως, ο  Ζοζέ Μοράις πρέπει να κάνει επιτέλους μία νίκη στο πρωτάθλημα, διαφορετικά θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα για τον ίδιο…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα