Τρεις πωλήσεις, ένα ολόκληρο μπάτζετ!

Απίστευτο αυτό που κατάφερε ή μάλλον εξακολουθεί να καταφέρνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα στο 2016. Χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες, έφτασε ήδη τις τρεις πωλήσεις ποδοσφαιριστών, εισπράττοντας συνολικά 4,3 εκατομμύρια ευρώ, όσο το μπάτζετ δηλαδή μίας ομάδας της Super League!

Μετά τους Γιαταμπαρέ (2.000.000 ευρώ στη Βέρντερ Βρέμης) και ο Ντοσεβί (1,3 εκ. ευρώ στη Σταντάρ Λιέγης), ο ΟΣΦΠ πούλησε τον Δημήτρη Διαμαντάκο στην Καρσλρούη με 1.000.000 ευρώ. Αν υπολογιστούν και τα λεφτά που έχει καρπωθεί από τον ΑΠΟΕΛ και την Κορτράικ για τους δανεισμούς του Γιαννιώτα και Ολαϊτάν το ποσό φτάνει στα 4,7 εκατομμύρια!

Και να ήταν μόνο αυτά. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει ρήτρα και στον Βέργο ο οποίος παίζει δανεικός στην Έλτσε και δεν αποκλείεται να αποκομίσει κι από εκεί κάποια κέρδη. Βέβαια, για να πετυχαίνει όλες αυτές τις συμφωνίες, ο Ολυμπιακός έχει δαπανήσει πολλά λεφτά για συμβόλαια κι άλλων παικτών που ενδεχομένως να μην πουληθούν ποτέ και να μην προσφέρουν ούτε σε ένα επίσημο ματς, αλλά αυτό είναι το τίμημα της συγκεκριμένης τακτικής.

Όπως και να έχει, μιλάμε για ένα επιχειρηματικό πλάνο το οποίο λειτουργεί με θετικό πρόσημο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα