Τρεις στόχοι από Ελλάδα για Παναθηναϊκό

Η ελληνική αγορά θα αποτελέσει τη βάση για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς η διοίκηση, σε συνεργασία με τον τεχνικό, Αντρέα Στραματσιόνι, περνούν από «μικροσκόπιο» κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Προς το παρόν, ο Ιταλός προπονητής έχει ξεχωρίσει τρεις παίκτες. Ο ένας είναι ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος «έβγαλε μάτια» την τρέχουσα περίοδο με τον Πανιώνιο. Στο στόχαστρο βρίσκεται ο Απόστολος Βέλλιος από τον Ηρακλή, καθώς απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μία ακόμη περίπτωση είναι ο 23χρονος δεξιός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Καρανίκας, για τον οποίο ο Αντρέα Στραματσιόνι εξέφρασε θετική άποψη. Άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται είναι ο 28χρονος αριστερός μπακ (και στόπερ) Βαγγέλης Οικονόμου του Πανιωνίου και ο 26χρονος δεξιός μπακ, Θανάσης Παπαγεωργίου, που μένει ελεύθερος από τον Πανθρακικό.

Ένα σενάριο μάλιστα θέλει τον Παναθηναϊκό να ψάχνεται για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να αποκτήσει τον Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος ανήκει στην Άουγκσμπουργκ, αλλά η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα