Τρόμος στο Ρίο: Γκάγκστερς «γάζωσαν» λεωφορείο με δημοσιογράφους

Σκηνές τρόμου βίωσαν δημοσιογράφοι που επέστρεφαν από αγώνα μπάσκετ στο Ολυμπιακό Χωριό του Ρίο ντε Τζανέιρο, όταν συμμορία γάζωσε με αυτόματα το λεωφορείο που τους μετέφερε στις εγκαταστάσεις.

Το λεωφορείο κάνει το δρομολόγιο αυτό από το χώρο που γίνονται τα παιχνίδια του μπάσκετ στο κεντρικό Ολυμπιακό πάρκο. Σύμφωνα με τους επιβάτες, ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί προς το όχημα. Σπασμένα γυαλιά από τα παράθυρα δημιούργησαν μικροτραυματισμούς σε δύο άτομα.

«Δεχθήκαμε πυροβολισμούς. Θέλω να πω ότι τους ακούσαμε,» δήλωσε ο Σέριλ «Λη» Μικάλεσον, ένας συνταξιούχος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, που δίνει ανταποκρίσεις για τα παιχνίδια του μπάσκετ στο Ρίο.

Ο εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής του Rio 2016, Μάριο Αντράδα, είπε ότι σχετική έρευνα προσπαθεί να καθορίσει εάν ήταν μια σφαίρα ή ένας βράχος.

«Εμείς δεν είμαστε σε θέση ακόμα να επιβεβαιώσουμε τι χτύπησε το λεωφορείο,» είπε, προσθέτοντας ότι το περιστατικό συνέβη στη γειτονιά Κουρικάκα, μόλις λίγα χιλιόμετρα βόρεια του Ολυμπιακού Πάρκου. «Δεν θέλουμε να προβούμε σε εικασίες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα