Υποδοχή από 200 οπαδούς στην αποστολή της Μπάγερν!

Η αποστολή της Μπάγερν Μονάχου αφίχθη στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Champions League.

Οι Γερμανοί είχαν μία μικρή καθυστέρηση, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους οπαδούς της, οι οποίοι έσπευσαν να τους υποδεχθούν στο ξενοδοχείο που κατέλυσαν. Περισσότεροι από 200 οπαδοί των «βαυαρών» από την Ελλάδα, αλλά και τη Γερμανία βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, προκειμένου να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους και να αποσπάσουν αυτόγραφα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα και οι παίκτες του δηλώνουν έτοιμοι να τεθούν αντιμέτωποι με τους πρωταθλητές Ελλάδας και να συμβάλλουν σε ένα όμορφο θέαμα, με πολλά γκολ, στο παιχνίδι.

«Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια του Champions League. Όλοι αρχίζουν από το μηδέν και ο Ολυμπιακός έχει πολύ ισχυρή έδρα, όμως πιστεύω ότι στο τέλος ο νικητής θα είναι ένας. Εμείς. Είμαστε 100% έτοιμοι. Το ερώτημα είναι αν μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς για να μην τιμωρηθούμε, όπως σε συνέβη σε παιχνίδι της Bundesliga», τόνισε ο αρχηγός των Βαυαρών, Φίλιπ Λαμ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα