Υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου ο Τάσος Χαλκιάς

Το δημαρχιακό αξίωμα θα διεκδικήσει ο Τάσος Χαλκιάς. Ο δημοφιλής ηθοποιός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Χαϊδαρίου και όπως αποκάλυψε έχει δεχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν ανάλογες προτάσεις αλλά αυτή τη φορά είπε το «ναι».

«Έχω δεχτεί πολλές φορές στο παρελθόν προτάσεις, όμως τώρα χτυπάς μια χορδή που είναι πολύ επίκαιρη και επειδή πρόσφατα έχω δεχτεί κρούση, πρόσκληση, πρόκληση, προτροπή από φίλους και κάποιες ιδιαίτερες προσωπικότητες του Δήμου Χαϊδαρίου όπου κατοικώ, αποδέχθηκα πρόταση να ηγηθώ πραγματικά σε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, να βγω μπροστάρης για τον Δήμο Χαϊδαρίου», είπε ο Τάσος Χαλκιάς, στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να μην πω το “ναι” έχοντας ένα φωτεινό παράδειγμα μπροστά μου, τον φίλο μου τον Αποστόλη Γκλέτσο. Θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους δημάρχους σε όλη την επικράτεια. Κατεβαίνω ανεξάρτητος και όσοι πιστοί των κομμάτων, ας έρθουν να βοηθήσουν εκείνοι. Είμαι 61 χρόνια δημότης Χαϊδαρίου και δεν μετακινήθηκα από εκεί ούτε για ένα δευτερόλεπτο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα