Υπόθεση για… δύο το μέλλον του Κεντίρα!

Μήλον της Έριδος για Τσέλσι και Άρσεναλ αποτελεί ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Σάμι Κεντίρα, ο οποίος βρίσκεται στο κατώφλι της εξόδου από την ομάδα της Ισπανίας.

Οι δύο αγγλικές ομάδες δίνουν μεγάλη μάχη προκειμένου να εξασφαλίσουν την… εύνοια του διεθνούς Γερμανού μέσου, αλλά και των πρωταθλητών Ευρώπης. Σύμφωνα με τις διαρροές από τη διοίκηση της Ρεάλ, στην παρούσα φάση το προβάδισμα έχει αναλάβει η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς μετράνε και οι καλές σχέσεις που έχουν οι Μαδριλένοι με τον άλλοτε προπονητή τους. Ωστόσο, η Άρσεναλ πραγματοποίησε το τελευταίο 24άωρο αποφασιστική κίνηση, καταθέτοντας πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Σάμι Κεντίρα. Πρόκειται για μία προσφορά που ναι μεν δεν… τρελαίνει τους Μαδριλένους, αλλά σε κάθε περίπτωση τους βάζει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Το συμβόλαιο του Κεντίρα με τη Ρεάλ εκπνέει το καλοκαίρι του 2015 και από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δεν βρήκαν κοινό τόπο στις επαφές που είχαν για ανανέωση, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί ο παίκτης, ώστε να εισρεύσει ένα ποσό στο ταμείο της ομάδας. Η «βασίλισσα» έχει ήδη προχωρήσει τις κινήσεις της για την αντικατάσταση του Γερμανού μέσου, ενώ πρόσφατα αποκτήθηκε και ο Τόνι Κρόος από την Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος επίσης αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, αν και λίγο πιο προωθημένος από τον συμπατριώτη του Κεντίρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα