Υπόκεινται στον… Νόμο της Λεωφόρου!

Να εφαρμόσουν τον… Νόμο της Λεωφόρου θα επιχειρήσουν στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να κάνουν το θαύμα της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος, πραγματικότητα.

Η εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον Εργοτέλη και η απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, μέσω της οποίας «ροκανίστηκε» η διαφορά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αναπτέρωσαν την ελπίδα στο «πράσινο στρατόπεδο». Στο «τριφύλλι» έχουν αρχίσει να μιλάνε ανοικτά για την πιθανότητα κατάκτησης του πρωταθλήματος, καθώς από τη μία έχουν όλα τα δύσκολα ματς, συμπεριλαμβανομένων και των ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και από την άλλη έχουν ένα εξαιρετικά ευνοϊκό πρόγραμμα στα εκτός έδρας ματς, στη διάρκεια του δεύτερου γύρου.

Ο Γιάννης Αναστασίου και η διοίκηση αποφεύγουν να φορτώσουν με άγχος τους παίκτες, καθώς η σεζόν βρίσκεται μόλις στη μέση και υπάρχει πολύς δρόμος, πριν κληθούν να αντεπεξέλθουν σε υψηλούς δείκτες πίεσης. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους δεν κρύβουν ότι πλέον, όλα είναι ανοικτά και πως μπορούν να διεκδικήσουν στα ίσα την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Μεταγραφικά, οι συζητήσεις έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός ακόμη στόπερ. Στον Παναθηναϊκό επικρατεί ικανοποίηση από την παρουσία του Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος εντάχθηκε αμέσως στην ψυχολογία της ομάδας και μάλιστα σημείωσε και το πρώτο του τέρμα στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένει και την ένταξη του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα