Φαβορί η Νάπολι για Λαβέτζι!

Γη και ύδωρ δίνουν τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Άρσεναλ για την απόκτηση του Εζεκιέλ Λαβέτζι, ο ίδιος όμως, δηλώνει ότι επιθυμεί… απεγνωσμένα να επιστρέψει στην Ιταλία και στη Νάπολι!

Οι εξελίξεις στη ζωή δεν ρωτούν τα… γούστα του καθενός και πολλές φορές δεν στηρίζονται καν στη λογική. Αν επικρατούσε το τελευταίο στοιχείο, ο Εζεκιέλ Λαβέτζι θα εξέταζε την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, μόνο στην περίπτωση που εμφανιζόταν πρόταση από την Αγγλία ή την Ισπανία. Η πρόταση εμφανίστηκε και μάλιστα εις διπλούν, καθώς ο Αργεντινός βρίσκεται στο στόχαστρο των «κόκκινων» του Λιβερπουλ και των «κανονιέρηδων» του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Λαβέτζι όμως, δεν σκέφτεται με τη λογική του… συμφέροντος, προτάσσοντας τη λογική της καρδιάς και του συναισθήματος. Ο διεθνής επιθετικός θέλει απεγνωσμένα να επιστρέψει στη Νάπολι, η οποία επίσης ενδιαφέρεται για την απόκτησή του! Όπως όλα δείχνουν, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν θα αποτελέσει τη μεγάλη μεταγραφή των Ναπολιτάνων για το καλοκαίρι και μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στο «παζάρι», το οποίο αναμένεται να είναι εξίσου έντονο με το περυσινό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα