«Φαβορί η Ντιναμό, αλλά…»

Στην πρώην ομάδα του, Ντιναμό Κιέβου, έδωσε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ ο Όλεγκ Προτάσοφ, επισημαίνοντας τις δυσκολίες που θα έχει η διπλή μάχη με την ΑΕΚ.

Μιλώντας στον ουκρανικό Τύπο ο πρώην άσος του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι η χειμερινή προετοιμασία της Ντιναμό στο διάστημα που δεν θα έχει επίσημες υποχρεώσεις θα καθορίσει το εισιτήριο της πρόκρισης.

«Η ΑΕΚ είναι σε καλή κατάσταση και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι πρωτοπόρος στο ελληνικό πρωτάθλημα κι αυτό τα λέει όλα. Η ομάδα έχει καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες. Προπονητής της είναι ο Ισπανός Μανόλο Χιμένεθ, συνεπώς δεν έχει νόημα να μιλάμε για ελληνικό στυλ ποδοσφαίρου. Εγώ θα συμβούλευα να μην υπάρχει ευφορία μετά την κλήρωση αυτή. Το πρώτο ματς στην Ελλάδα θα είναι πολύ δύσκολο. Πάντως θεωρώ φαβορί τη Ντιναμό, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί εκείνη μετά τη χειμερινή διακοπή. Το θετικό είναι πως απέφυγε κάποια ομάδα που δεν θα είχε ρεαλιστικές πιθανότητες να αποκλείσει. Πιστεύω πως η Ντιναμό έχει καλές πιθανότητες να περάσει, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την προετοιμασία που θα γίνει στη διακοπή», ανέφερε ο άλλοτε σπουδαίος φορ της Ντνιέπρ και της Ντιναμό Κιέβου, πριν αφιχθεί στο… λιμάνι μαζί με τους περίφημους συμπατριώτες Λιτόφτσενκο και Σάβιτσεφ.

«Η Ντιναμό θέλει χρόνο. Σίγουρα έχει δυνατότητες, διαθέτει ποδοσφαιριστές με ταλέντο, αλλά χρειάζονται περισσότερα παιχνίδια μαζί και εμπειρία. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή και να μην γκρινιάζει όταν δεν έρχονται πάντα τα αποτελέσματα που θέλει» κατέληξε ο 53χρονος πλέον τεχνικός, που αυτή την περίοδο δεν εργάζεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα