Φαντασιώνονται συνεργασία Γιάννας – ΣΥΡΙΖΑ

 

Υποψήφια η Γιάννα Αγγελοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ; Για τον Δήμο της Αθήνας; Αυτό υποστηρίζει η εφημερίδα «Τα Νέα» με δημοσίευμα του κ. Παπαχρήστου. Αλλά πριν περάσουν λίγες ώρες από την κυκλοφορία της εφημερίδας, ο γνωστός συντάκτης καλείται να «λογοδοτήσει» για τις πηγές του που τον εξέθεσαν.

Ο Γιώργος Παπαχρήστου γράφει:
«Μαθαίνω ας πούμε ότι την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στο σπίτι γνωστού… νταβλαδόρου που ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις στην περιφέρεια Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης και Κηφισιάς φυσικά, έδωσε δεξίωση και κάλεσε… δημοσιογράφους. Οχι όμως από τη στρατιά εκείνων που «φρόντιζε» την περίοδο που ήταν επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας (για να της «φροντίζουν» το προφίλ και εκείνοι με τη σειρά τους), αλλά δημοσιογράφους του λεγόμενου «lifestyle» ρεπορτάζ. Είναι κακό αυτό; θα ρωτήσει κάποιος.
Κακό δεν το έλεγες, αν δεν συνοδευόταν από επίμονες – μα πολύ επίμονες – πληροφορίες ότι η κυρία Γιάννα καίγεται να επιστρέψει στην πολιτική επικαιρότητα. Φίλη μου που κλήθηκε στη δεξίωση του… νταβλαδόρου έφυγε με την εντύπωση ότι «ετοιμάζεται» (η κυρία, όχι ο διοργανωτής του event). Ολο για το πόσο την απασχολεί η κατάσταση στη δημόσια ζωή και στη χώρα, του έλεγε…
Ρώτησα διαφόρους και, ω ναι, μπορούμε να το κοινολογήσουμε πια, Drama Queen επιθυμεί τρελά να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας.
– Υποψήφια με ποιο κόμμα; ρώτησα.
– Με τον ΣΥΡΙΖΑ κατά πάσα πιθανότητα, μου απάντησε κάποιος που παλιά ήταν στη «δούλεψή» της.
– Μα έχει άκρες με τον ΣΥΡΙΖΑ; ξαναρώτησα.
Με αντιμετώπισε περίπου απαξιωτικά. Μου θύμισε τις σχέσεις του γιου της με το κόμμα της χαράς και την πολυποίκιλη «βοήθεια» που παρείχε η ίδια προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά στο κόμμα. Υστερα ενέπλεξε και το ταξίδι του Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες (τα ραντεβού που έκανε, τις ομιλίες που πραγματοποίησε). Κατά τον συνομιλητή μου είχε παράσχει σημαντική βοήθεια στον πρόεδρο Αλέξη να πραγματοποιηθούν όλα αυτά».
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος επιχειρεί να χρεώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κα Αγγελοπούλου με αφορμή την ακτιβίστικη πορεία του γιου της.
Φυσικά η διάψευση (οργισμένη εν μέρει) ήρθε άμεσα. «Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο και οι “αξιόπιστες”, όπως πάντα, πηγές του συνεργάτη των “Νέων ” κ. Παπαχρήστου τον  οδήγησαν στη μεγάλη “ανακάλυψη” της προσέγγισης της κας Αγγελοπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καθώς και σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στο Δήμο της Αθήνας.
Για να μην αγωνιά τζάμπα, τον ενημερώνουμε πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι πηγές του τον κρεμάνε» απάντησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η κα Αγγελοπούλου, επέλεξε πάλι να απαντήσει με επιστολή της στον διευθυντή της εφημερίδας. Σε αυτή σημειώνει: «Η πληροφορία, η φήμη, η εκτίμηση του συνεργάτη σας, κ. Γιώργου Παπαχρήστου, στο φύλλο της 1ης Ιουλίου, περί υποψηφιότητάς μου στο Δήμο Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν κάτι περισσότερο από ανακρίβειες, είναι κατασκευή».
Και τα δύο εμπλεκόμενα μέλη, κατηγορούν λίγο ή πολύ τον κ. Παπαχρήστο για κατασκευή ειδήσεων και για αναξιοπιστία. Και είναι πραγματικά απορίας άξιο, πως ένας έμπειρος πολιτικός συντάκτης έπεσε στην παγίδα που κάποιοι προφανώς του έστησαν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα