Φαρ-ουέστ έγινε το Μοσχάτο

Σκηνές που συνήθως βλέπουμε σε αμερικανικές ταινίες δράσης εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής (11/1) στο Μοσχάτο, όταν αυτοκίνητο με 3 επιβαίνοντες δεν σταμάτησε σε έλεγχο της Αστυνομίας με αποτέλεμα ακολυθήσει κυνηγητό και… πιστολίδι!

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του newsit.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής στην οδό Θεσσαλονίκης στο Μοσχάτο. Εκεί, βρίσκονταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ όντες σε επιφυλακή, καθώς νωρίτερα είχε σημειωθεί ληστεία στην περιοχή του Αλίμου, από όπου σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες είχαν διαφύγει με αυτοκίνητο. Τότε ήταν που η ομάδα ανδρών της ΔΙΑΣ θεώρησε ύποπτο ένα διερχόμενο όχημα και έκαναν νόημα στον οδηγό του να σταματήσει.

Ωστόσο, ο οδηγός δεν υπάκουσε και το αυτοκίνητο με τους τρεις επιβαίνοντες ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, αλλά για κακή τους τύχη οι ύποπτοι εγκλωβίστηκαν, καθώς η διαδρομή που ακολούθησαν στην οδό Θεσσαλονίκης οδηγούσε σε αδιέξοδο.

Όπως περιγράφουν στο ρεπορτάζ τους για το newsit.gr οι συνάδελφοι Λ. Σουχαΐμπ και Θ. Πάνου, ο οδηγός του ύποπτου αυτοκινήτου σταμάτησε το όχημα και οι δύο συνεπιβάτες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να πυροβολούν για να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό.

Οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τους πυροβολισμούς και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει όμως οι αστυνομικοι για να τους προφυλάξουν δε τους επέτρεψαν να πλησιάσουν το σημείο.

Οι άλλοι δύο δράστες κατάφεραν να χαθούν στα στενά. Παρά το ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη την περιοχή δεν στάθηκε δυνατό να εντοπιστούν.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα