Φευγάτος ο Τριανταφυλλόπουλος!

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός πριν καν κλείσει τα 20 του. Άφησε άριστες εντυπώσεις την πρώτη του σεζόν με αποτέλεσμα να πάρει 20 ευκαιρίες (τις δύο στην Ευρώπη) και από την αρχή κιόλας της σεζόν 2012-13 να θεωρείται βασική λύση για το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟ με ικανότητες να παίζει και στα πλάγια.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Στραματσιόνι, η διοίκηση του ΠΑΟ θέλησε να τον παραχωρήσει δανεικό, ο Πανιώνιος προσφέρθηκε, αλλά ο ίδιος είπε «όχι». Η άρνησή του αυτή τον φέρει αντιμέτωπο με τη διοίκηση και οι πληροφορίες λένε πως ο 23χρονος αμυντικός θα ζητήσει την ελευθέρας του. Για να το κάνει αυτό, λογικά έχει ήδη βρει τον επόμενό του σταθμό!

Το αν η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα του δώσει την ελευθέρας είναι ένα θέμα που πρώτα πρέπει να το εξετάσουν οι ίδιοι οι «πράσινοι». Ο Τριανταφυλλόπουλος για το τόσο νεαρό της ηλικίας του είναι μάλλον έμπειρος, καθώς μετράει 103 συμμετοχές με τον ΠΑΟ, με τις 18 να είναι μάλιστα ευρωπαϊκές! Μαζί με τα 20 παιχνίδια στις μικρές Εθνικές, έχει ήδη παίξει 123 επίσημα παιχνίδια.

Αν η επόμενή του ομάδα είναι από το εξωτερικό, ή αν υπάρχει προσέγγιση από ελληνικό σύλλογο, πιθανότητα να μη συναινέσει ο ΠΑΟ στην αποχώρησή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα