Φουλ για Νομπόα

Όταν στο επίκεντρο βρισκόταν η απόκτηση του Φερνάντο Ουσέρο από τον Αστέρα Τρίπολης, είχαμε σημειώσει ότι αυτή η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί πλην συγκλονιστικού απροόπτου. Τελικά, αυτό το συγκλονιστικό απρόοπτο φαίνεται να προκύπτει καθώς ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κριστιάν Νομπόα που έχει μείνει ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας.

Ο παίκτης θέλησε ο ίδιος να μην ανανεώσει το ύψηλότατο συμβόλαιό του λόγω έντονων διαφωνιών με τη διοίκηση κι όχι τόσο για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Ο ΠΑΟΚ ενημερώθηκε άμεσα για την περίπτωσή του και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες από τις πρώτες συζητήσεις έχει ήδη υπάρξει συμφωνία στις βασικές παραμέτρους του συμβολαίου του. Οι οικονομικές αποδοχές του παίκτη θα είναι σίγουρα ανώτερες του 1 εκατ. ευρώ και θα αφορά συνεργασία 2,5 ετών.

Ο άσος από το Εκουαδόρ είναι 29 ετών και θεωρείται σίγουρο ότι μπορεί να ανεβάσει ένα επίπεδο την ομάδα με τις οργανωτικές του ικανότητες, αλλά και γενικότερα με την πολύπλευρη προσφορά του στο κέντρο του γηπέδου.

Ο Νομπόα που έχει φτιάξει από το 2007 πολύ καλό όνομα στη Ρωσία ήταν εξ αρχής η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ, με τον 29χρονο μέσο από το Εκουαδόρ να έχει γεμάτες χρονιές τα τελευταία χρόνια σε Ρούμπιν Καζάν και Ντιναμό Μόσχας. Εκτός από την εμπειρία του στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Νομπόα είναι από το 2006 διεθνής με την Εθνική ομάδα του Εκουαδόρ έχοντας 49 συμμετοχές και 3 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα