Φουλ… για Φινμπόγκασον, Τοϊβόνεν, Βέστερμαν!

Ποιος είπε ότι το «capital control» στις ελληνικές τράπεζες θα πτοούσε τις ελληνικές ομάδες και θα τις απέτρεπε να υλοποιήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους; Ο ΠΑΟΚ προχωρά δυναμικά και ετοιμάζεται να κλείσει τους Φινμπόγκασον, Τοϊβόνεν και Βέστερμαν!

Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου του Βορρά», Φρανκ Άρνεσεν, πήρε το «οκ» από τον Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει τον σχεδιασμό, παρά τις αντιξοότητες που λαμβάνουν χώρα στην ελληνική οικονομία.

Ο Δανός έχει επικεντρώσει στην ολοκλήρωση τριών περιπτώσεων, οι οποίες μοιάζουν να βρίσκονται πολύ κοντά. Η πρώτη αφορά τον Ισλανδό Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Η μεταγραφή έχει κλείσει σε όλα τα επίπεδα. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην οποία ανήκει, θα λάβει ως «ενοίκιο» το ποσό του ενός εκατομμυρίου, ενώ προβλέπεται και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά τον Σουηδό φορ, Όλα Τοϊβόνεν, ο οποίος ανήκει στη γαλλική Ρεν. Το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο και οι Γάλλοι θέλουν να τον δώσουν, καθώς θεωρούν υψηλές τις απολαβές του.

Η τρίτη περίπτωση αναφέρεται στον Γερμανό στόπερ, Χάικο Βέστερμαν, το συμβόλαιο του οποίου έληξε με το Αμβούργο. Ο διεθνής Γερμανός είναι 31 ετών και θεωρείται εξαιρετική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ενισχύσει καθοριστικά την αμυντική του γραμμή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα