Φωτογραφίες: Το «Βελοντρόμ» φλέγεται – Επεισόδια και πλακάτ με… τράγους

Μεγάλης έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Μπορντό για το γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας ξέσπασαν – για μία κόμη φορά – εναντίον της διοίκησης για το κατάντημα του πάλαι ποτέ ιστορικού συλλόγου, ο οποίος δίνει μάχη για τον υποβιβασμό.

Οι οπαδοί συγκρούστηκαν με την αστυνομία και θέλησαν να επιτεθούν στα επίσημα, όπου κάθονταν ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης. Το «Βελοντρόμ» πήρε κυριολεκτικά φωτιά, σημειώθηκαν μεγάλες καταστροφές, ενώ οι οπαδοί σήκωσαν πλακάτ με μέλη της διοίκησης σε μορφή τράγου, αλλά και πανό που αναφέρονταν στο διασυρμό του υποβιβασμού.

Η Μαρσέιγ αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Μπορντό, πετυχαίνοντας ένα απίστευτο αρνητικό ρεκόρ, καθώς έχει να κερδίσει στην έδρα της από τον… Σεπτέμβριο. Πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, η ομάδα της Μασσαλίας βρίσκεται στη 14η θέση, έξι βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, κινδυνεύοντας άμεσα. Οι οπαδοί δεν άντεξαν άλλο και με μαζικό, αλλά και βίαιο τρόπο, απαίτησαν από τη διοίκηση να παραιτηθεί.

Δείτε εικόνες από το «Βελοντρόμ»…

mars1

mars2

mars8 mars7 mars6 mars5 mars4 mars3

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα