Φύγαμε για Βέλγιο!

Η Ελλάδα πέταξε για Βέλγιο, η Ελλάδα ζει και αναπνέει για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο όμιλος είναι δύσκολος και θεωρητικά ελπίζουμε μόνο για τη δεύτερη θέση, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για μία φανέλα που είναι πλέον πιο βαριά από αυτή του Βελγίου…

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει μία από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη (5η στην Παγκόσμια κατάταξη) και στόχος είναι να κάνουμε το γνωστό παθιασμένο μας παιχνίδι, να περιορίσουμε τη φανταστική επιθετική γραμμή των Βέλγων και να κλέψουμε το ματς με το γνωστό μας… 0-1, όπως πριν από 15 χρόνια στη Σαραγόσα, όταν με αυτό το σκορ κόντρα στην Ισπανία η Εθνική ξαφνικά απέκτησε ελπίδες απ’ ευθείας πρόκρισης (ενώ νομίζαμε πως θα παλέψουμε για τη δεύτερη θέση με τους Ουκρανούς) και στο τέλος όχι μόνο την πήραμε, αλλά κατακτήσαμε και το Euro.

Ο Μίκαελ Σκίμπε αναμένεται να παρατάξει ένα αμυντικογενές σχήμα και σίγουρα πρέπει να αισθάνεται όμορφα που οι Καπίνο, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Ζέκα και Μήτρογλου βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Όσον αφορά στο δημιουργικό κομμάτι, θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε Φορτούνη και Μάνταλο, καθώς δύσκολα θα χωρέσουν δύο «δεκάρια», ενώ υποψήφιος είναι και ο μαχητικός Γιαννιώτας που ίσως ταιριάζει σε αυτό το ματς. Το παιχνίδι του Σαββάτου ξεκινά στις 21:45 ώρα Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα