Φ. Σκορδά: «Γράφει τα κείμενα – Πόσο άτυχη στιγμή, μπορεί να είναι;»

ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟ «ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ»

Σάλος έχει προκληθεί από το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου το βράδυ της Τρίτης, στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» σχετικά με τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αναπηρικό καρότσι.

Αναφέρθηκε στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ωστόσο στη συνέχεια γενίκευσε λέγοντας πως ο Σόιμπλε: «Έχει δύο εμμονές, όσο σκληρό κι αν φανεί αυτό που θα πω. Όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα, σιγά σιγά καθηλώνεται το μυαλό του και σε μια ιδέα. Εγώ το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη».

Το πρωί της Τετάρτης η Φαίη Σκορδά εξέφρασε τον προβληματισμό της μέσα από το «Πρωινό».

«Πόσο άτυχη στιγμή μπορεί να είναι από τη στιγμή που γράφεις τα κείμενα; Τα κείμενα, αν δεν κάνω λάθος, είναι γραμμένα, και τα γράφει ο ίδιος. Θα πει αυτά που ο ίδιος θέλει να πει. Ήθελε να αναφερθεί συγκεκριμένα στον Σόιμπλε, αλλά είπε ότι τα άτομα που είναι σε αναπηρικά καροτσάκια έχουν εμμονές που εγώ το μεταφράζω ως παράνοια», σχολίασε η γνωστή παρουσιάστρια για να συνεχίσει:

«Έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία του. Ήταν γραμμένα τα κείμενα, δεν μπορώ να καταλάβω! Γατί το είπε; Γιατί το γενίκευσε; Τι σχέση έχει ότι κάποιος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι με το πως λειτουργεί το μυαλό του; Από την άλλη όμως σκέφτομαι, είναι ο Λαζόπουλος ρατσιστής; Αν κάτσουμε να σκεφτούμε και πόσο έχει βοηθήσει, είναι πολλά. Άρα»;.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα