Χέρι χέρι για πρόωρες εκλογές

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας από το Προεδρικό Μέγαρο ζητούσε έστω και έμμεσα πρόωρες εκλογές, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιχειρούσε να καλύψει την διαφορά που τον χωρίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό τον τομέα.

Σε συνέντευξή του ο Φώτης Κουβέλης και ερωτώμενος σχετικά με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ξεκαθάρισε πως «οι εκλογές δεν είναι κατάρα. Αντιθέτως είναι μια δημοκρατική διαδικασία και μάλιστα με δεδομένο το περιεχόμενο της πολιτικής που ασκείται αλλά και μια κοινωνία η οποία είναι αποσταθεροποιημένη και τεμαχισμένη, οι εκλογές θα μπορούσαν να αποτελούν και την λυτρωτική, για τον ελληνικό λαό, διέξοδο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του και από το Προεδρικό Μέγαρο σημείωνε πως «οι επιλογές είναι κρίσιμες, καθώς ακόμη πιο δυσχερής είναι η κατάσταση στην κοινωνία. Θα πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα ότι η Δημοκρατία δεν είναι κίνδυνος και μπορούμε να έχουμε τη στοιχειώδη συνεννόηση. Να δώσουμε στον λαό τη δυνατότητα, στο κρίσιμο σταυροδρόμι που βρίσκεται η χώρα, να επιλέξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα