Χίλια μπράβο στην Ίνμα Κορδέρο!

Στο Σύνταγμα προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση συλλογής ρούχων κι άλλων προϊόντων βρέθηκε την Κυριακή η Ίνμα Κορδέρο, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Μιγκέλ Κορδέρο, μεζί με τις συντρόφους του Ντιντάκ Βίλα και του Ρόναλντ Βάργκας.

Η πανέμορφη Ισπανίδα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, μετέχοντας κι εκείνη στη συγκλονιστική ανταπόκριση των συμπολιτών μας. Όταν μάλιστα ανήρτησε φωτογραφίες στο Instangram δέχθηκε τα πυρά ενός Έλληνα ο οποίος τις… παραπονέθηκε επειδή δεν την έχει δει να βοηθά κι Έλληνες που περνάνε δύσκολα.

Ο Ίνμα, όμως, τον έβαλε στη θέση του: «Επειδή βοηθάω τους πρόσφυγες, δε σημαίνει ότι δεν βοηθάω και τους Έλληνες. Βοηθάω όποιον μπορώ. Ξεχνάς ότι η ΑΕΚ είναι προσφυγικός σύλλογος. ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά. Κι αυτοί άνθρωποι είναι. Δεν έχει σημασία αν είσαι Έλληνας, Σύρος, Ιρανός ή Αλβανός. Είμαι Ισπανίδα. Αν χρειαζόμουν τη βοήθειά σου, δεν θα μου την έδινες;
Η οικογένειά μου σπονσοράρει φτωχές οικογένειες στη Βολιβία και βοηθώ και συμπατριώτες μου, Έλληνες άστεγους και Σύρους πρόσφυγες. Μακάρι ποτέ να μη χρειαστείς τη βοήθεια κάποιου και κάποια στιγμή να ερωτευτείς κάποιον από άλλη χώρα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα