Ξύπνησε από το κώμα η Μυρσίνη Αρναούτη

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ

 

Αισιόδοξοι μεν αλλά συγκρατημένοι δε, δηλώνουν οι γιατροί του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», για την πορεία της υγείας της Μυρσίνης Αρναούτη, που από τις 18 Φεβρουαρίου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το 30χρονο κορίτσι που καθόταν στο πίσω κάθισμα του πολυτελούς τζιπ που μετατράπηκε στο «όχημα-θανάτου»του Παντελή Παντελίδη, όλες αυτές τις μέρες νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, έχοντας περάσει από διάφορα σοβαρά στάδια, με λοιμώξεις που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή της.

Η πολυτραυματίας όμορφη barwomanκαι δημοσιογράφος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, αργά και σταθερά βγαίνει από την καταστολή, μοιράζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας στη μητέρα της και την οικογένειά της. Όπως φαίνεται να ακούγεται στους διαδρόμους του νοσοκομείου, αν η κατάσταση της υγείας της συνεχίσει να εξελίσσεται θετικά όπως τα τελευταία 24ωρα, είναι πιθανόν να την αποσωληνώσουν ακόμα και σήμερα Δευτέρα(7/3) ή την Τρίτη (8/3).

Η ασθενής, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δείχνει να έχει αρχίσει να επικοινωνεί με το περιβάλλον, αν και βρίσκεται ακόμα σε σύγχυση, αφού δεν έχει αντιληφθεί πού βρίσκεται και τι έχει συμβεί.

Η αισιοδοξία των γιατρών ,  βασίζεται κυρίως στο γεγονός ότι μπορεί να πάρει μόνη της ορισμένες μικρές ανάσες, χωρίς τη μηχανική υποστήριξη, που εξακολουθεί όμως να έχει.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα