Το μήνυμα του αδελφού του Παντελίδη για τα τρία χρόνια από το θάνατό του (φωτο)

Τι έγραψε στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Ήταν μόλις 33 ετών όταν ο τραγουδιστής των επιτυχιών και λατρεμένος από το κοινό, τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην παραλιακή.

Σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια από εκείνη την θλιβερή ημέρα, και με αφορμή το μνημόσυνο, ο αδελφός του Τριαντάφυλλος Παντελίδης δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας ένα μήνυμα που πραγματικά ραγίζει καρδιές.

«3 χρόνια μακριά μας…Λείπεις… Πάντα θα λείπεις… Δεν σε ξεχνάμε στιγμή… Ήσουν είσαι και θα είσαι ένα απλό παιδί που το ανέδειξε ο κόσμος και γι’ αυτό θα μείνεις ανεξίτηλος μέσα στις καρδιές όλου του κόσμου!!!Ταυτίστηκε ο κόσμος με τον Παντελή και θα είσαι για πάντα ο 1ος!!!!Λείπεις κάθε στιγμή κάθε λεπτό κάθε μέρα κάθε νύχτα η πληγή δεν μπαλώνει !!!!! Είμαι σίγουρος ότι θα είσαι εκεί που σου αξίζει εκεί που αγωνίστηκες και τα κατάφερες με το επίγειο ταλέντο σου και την απλότητά σου για πολλά χρόνια ακόμα γιατί ο κόσμος δεν θα σε αφήσει ποτέ να ξεχαστείς!!!! Σ´αγαπάω και μου λείπεις κάθε μέρα και πιο πολύ !!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κι όμως είναι ακόμη εδώ, μέσα από τα τραγούδια του. Τραγούδια με ψυχή λιονταριού.

Ακριβώς όπως και η δική του…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

3 χρόνια μακριά μας…Λείπεις… Πάντα θα λείπεις… Δεν σε ξεχνάμε στιγμή…Ησουν είσαι και θα είσαι ένα απλό παιδί που το ανέδειξε ο κόσμος και γιαυτο θα μείνεις ανεξίτηλος μέσα στις καρδιές όλου του κόσμου!!!Ταυτίστηκε ο κόσμος με τον Παντελή και θα είσαι για πάντα ο 1ος!!!!Λείπεις κάθε στιγμη κάθε λεπτο κάθε μέρα κάθε νύχτα η πληγή δεν μπαλώνει !!!!!Ειμαι σιγουρος ότι θα είσαι εκει που σου αξίζει εκει που αγωνίστηκες και τα κατάφερες με το επίγειο ταλέντο σου και την απλότητα σου για πολλά χρόνια ακόμα γιατί ο κόσμος δεν θα σε αφήσει ποτέ να ξεχαστείς !!!!Σ´αγαπαω και μου λείπεις κάθε μέρα και πιο πολύ !!!!!#pantelispantelidis #3xronia #monopantelos #pantelidis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΣ®️️👁👑💯️️️ (@filiospantelidis) στις

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα