Συνεχίζεται η αναζήτηση χώρου για τη συγκέντρωση του Ράμα στην Αθήνα

Η επίσκεψή του στη χώρα μας αναμένεται την Κυριακή – Τα σενάρια για τους χώρους που εξετάζουν

«Άστεγος» είναι μέχρι αυτή την ώρα ο Έντι Ράμα, καθώς δεν φαίνεται να προχωράει η περίπτωση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας προκειμένου να κάνει τη συγκέντρωσή του στην Αθήνα.

Το θρίλερ της αναζήτησης χώρου είχε ξεκινήσει από το Christmas Theater του Γαλατσίου που «μπλόκαρε» με παραινέσεις του δημάρχου στον επιχειρηματία που το διαχειρίζεται.

Μέχρι και σήμερα το πρωί οι Αλβανοί δεν είχαν στείλει επισήμως κανένα αίτημα στην διοίκηση του ΣΕΦ, προκειμένου να συνέλθει το Δ.Σ. και να εγκρίνει το αίτημα. Ούτε είχαν ζητήσει οικονομική προσφορά.

Η μόνη κρούση που έκαναν ήταν για την αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, η οποία είναι μικρή χωρητικότητας, κάτω των 1000 ατόμων, ενώ οι ίδιοι στην πραγματικότητα θέλουν έναν μεγάλο χώρο που να μπορεί να φιλοξενήσει 4.000 με 5.000 άτομα.

Ζήτησαν προφορικά την αρένα που παίζει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν διατύπωσαν γραπτά το αίτημα. Η διοίκηση του ΣΕΦ ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Βρούτση και τον Γιώργο Γεραπετρίτη, οι οποίοι είχαν επισημάνει την ανάγκη να αποτυπωθούν όλα γραπτώς, με ισχυρές ρήτρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα