«Κλείδωσε» στο γήπεδο Γαλατσίου η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού στην Αθήνα

Στο Christmas Theater θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του Έντι Ράμα - Πως εξελίχθηκε το θρίλερ με τον χώρο που θα τον φιλοξενούσε

Στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί, τελικά, η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το αρχικό αίτημα που είχε καταθέσει η αλβανική πλευρά, το οποίο είχε αρχικά απορριφθεί φαίνεται να επικυρώθηκε και να λύθηκε τελικά το θρίλερ με το μέρος στο οποίο ο Έντι Ράμα θα απευθυνθεί σε Αλβανούς οι οποίοι διαβιούν στην Ελλάδα και θα θελήσουν να τον δώσουν το «παρών».

Η άδεια για τη συγκέντρωση δόθηκε, από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου η οποία διαχειρίζεται το εν λόγω ακίνητο, με τη συμφωνία να κλείνει από ιδιώτη που χειρίζεται τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις.

Το θρίλερ με τον χώρο της ομιλίας

Υπενθυμίζεται πως επί ημέρες ο Έντι Ράμα, παρέμενε… άστεγος αναφορικά με το πού θα μιλήσει στην ιδιωτική επίσκεψή του στην Ελλάδα, καθώς η περίπτωση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας που είχε ακουστεί έντονα δεν είχε επιβεβιωθεί. Το θρίλερ της αναζήτησης χώρου είχε ξεκινήσει από το Christmas Theater του Γαλατσίου που «μπλόκαρε» με παραινέσεις του δημάρχου στον επιχειρηματία που το διαχειρίζεται.

Κατά πληροφορίες, οι Αλβανοί δεν είχαν στείλει επισήμως κανένα αίτημα στην διοίκηση του ΣΕΦ, προκειμένου να συνέλθει το Δ.Σ. και να εγκρίνει το αίτημα. Ούτε είχαν ζητήσει οικονομική προσφορά. Η μόνη κρούση που έκαναν ήταν για την αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, η οποία είναι μικρή χωρητικότητας, κάτω των 1000 ατόμων, ενώ οι ίδιοι στην πραγματικότητα θέλουν έναν μεγάλο χώρο που να μπορεί να φιλοξενήσει 4.000 με 5.000 άτομα.

Ζήτησαν προφορικά την αρένα που παίζει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν διατύπωσαν γραπτά το αίτημα. Η διοίκηση του ΣΕΦ ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Βρούτση και τον Γιώργο Γεραπετρίτη, οι οποίοι είχαν επισημάνει την ανάγκη να αποτυπωθούν όλα γραπτώς, με ισχυρές ρήτρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα