Χατ-τρικ με… 100 γκολ στην Παρί ο Ιμπραΐμοβιτς!

Χατ-τρικ και… κατοστάρισε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος κατάφερε μα τα γκολ που σημείωσε στον ημιτελικό κυπέλλου με τη Σεντ Ετιέν να οδηγήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό και παράλληλα να σπάσει ένα απίστευτο ρεκόρ, φτάνοντας τα 100 γκολ με τους Παριζιάνους.

Μπορεί στη Γαλλία να τον… κράζουν για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του και για τις πρόσφατες δηλώσεις του περί της… χώρας, αλλά σίγουρα άπαντες τον θαυμάζουν για το ποδοσφαιρικό του μεγαλείο. Ο θεός της μπάλας, όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται, πέτυχε κάτι που ελάχιστοι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν έστω και να διανοηθούν. Συμπλήρωσε 100 γκολ με τη φανέλα της Παρί σε διάστημα μικρότερο των τριών χρόνων!

Αυτό, με πιο απλά λόγια, σημαίνει ότι ο Σουηδός επιθετικός σκοράρει περισσότερα από 35 γκολ μέσο όρο τη σεζόν! Στις δηλώσεις του για το θέμα ήταν για μία ακόμη φορά απολαυστικός:

«Ποιος σκοράρει τόσα γκολ και δεν είναι σημαντικός; Όμως λόγω της ομάδας έφτασα τα 100 γκολ με την Παρί Σεν Ζερμέν, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο αυτή τη σεζόν. Ο δεύτερος τίτλος έρχεται το Σάββατο (Coupe de la Ligue), καθώς ξεκινήσαμε τη σεζόν με την κατάκτηση του Trophee des Champions και συνεχίζουμε. Αυτό το διάστημα είμαι πολύ κουρασμένος. Φανταστείτε τι θα μπορούσα να κάνω αν δεν αισθανόμουν έτσι».

Την τρέχουσα περίοδο, κατά την οποία έχει χάσει αρκετά ματς λόγω τραυματισμού, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει σημειώσει συνολικά 26 γκολ σε 32 αγώνες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα