«Χλωμιάζει» του Γιόβετιτς…

Οσο την ψάχνουν στον Παναθηναϊκό την περίπτωση Γιόβετιτς τόσο… μαζεύονται, καθώς τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτηση του διεθνούς Μαυροβούνιου άσου ξεπερνούν κατά πολύ το οικονομικό status του «τριφυλιού»!

Κατ’ αρχήν ο 27χρονος επιθετικός ανήκει στην κατηγορία των υψηλά αμειβόμενων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο καμπιονάτο, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου…

Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με τις απαιτήσεις της Ιντερ, η οποία βάσει της συμφωνίας με τη Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει στο τέλος του χρόνου να πληρώσει στους «πολίτες» 14,5 εκατομμύρια ευρώ για τα αποκλειστικά δικαιώματα του Γιόβετιτς και φυσικά δεν είναι διατεθειμένη να δώσει όλα αυτά τα χρήματα μόνη της. Ελπίζει ότι θα καταφέρει να μαζέψει αν όχι όλο το ποσό, τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος του από την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Υπάρχει, βέβαια, το ενδεχόμενο η Ιντερ να θελήσει να το ν δανείσει για ένα εξάμηνο προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να ξαναβρεί τον εαυτό του κι εκεί ακριβώς ελπίζει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ποντάρουν στις διασυνδέσεις του Στραματσόνι και περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η υπόθεση με τον Γιόβετιτς να φωνάζει… παρών την περασμένη Παρασκευή (11/11), σκοράροντας στην ήττα του Μαυροβουνίου με 3-2 στην Αρμενία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα