Χολωμένος ο Τσόρι με τον Μπέντο!

Σοκαρίστηκε ο Τσόρι Ντομίνγκες όταν είδε τον Πάουλο Μπέντο να ετοιμάζει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Αστάνα χωρίς τον ίδιο στη σύνθεση της! Με τον Φορτούνη παραμένοντα στην Ελλάδα και το Μάριν νοκ-άουτ λόγω ενοχλήσεων, ο Αργεντινός χαφ πίστευε πως θα είναι βασικός στον αγώνα του Καζακστάν, αλλά αντ’ αυτού είδε τον προπονητή του να προωθεί τον Μάρτινς!

Ο Τσόρι ξέρει και ο ίδιος πως δεν είναι εύκολο να βγάζει 90λεπτα, αλλά πιστεύει πως δικαιούται να ξεκινά κα να αποσύρεται όταν κουράζεται και όχι να μπαίνει ως αλλαγή. Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών φαίνεται να έχει αντίθετη γνώμη. Ο Ντομίνγκες σε δηλώσεις του ανέφερε πως είναι 100% έτοιμος και πως κάθε εβδομάδα περιμένει πως και πως το παιχνίδι για να παίξει.

Προφανώς, η διοίκηση δεν πρόκειται να επέμβει, καθώς είδε το πώς φέρθηκε ο Μπέντο με τον Φορτούνη και τι αποτέλεσμα είχε, αλλά και το πόσο έχει «δέσει» η ομάδα, που δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλει… χέρι στον Πορτογάλο τεχνικό. Η συγκεκριμένη διοίκηση, άλλωστε, έχει αποδείξει πως δίνει την απόλυτη ελευθερία στους προπονητές να χρησιμοποιούν κατά το δοκούν τους ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτου κασέ, ονόματος ή χώρα προέλευσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα