«Χρυσώνει» Αζάρ ο Αμπράμοβιτς

Όλα κατ’ ευχήν εξελίσσονται στο ξεκίνημα της σεζόν για την Τσέλσι και τον Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς οι Λονδρέζοι έχουν το απόλυτο στην Premier League, όντας η μοναδική ομάδα με 4/4 στο ενεργητικό της.

Αυτή η ευχάριστη ατμόσφαιρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», βοηθάει διοίκηση και τεχνική ηγεσία να κάνουν τα πλάνα τους χωρίς ανησυχίες και άγχη.

Η αρχή έγινε με την ανανέωση συμβολαίου του Αθπιλικουέτα. Το μενού είχε συνέχεια με τον Τίμπο Κουρτουά που υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο αξίας 6,3 εκατ. ευρώ ετησίων, αλλά το «κερασάκι» των ανανεώσεων έρχεται με τον Εντέν Αζάρ.

«Είναι αλήθεια ότι προσπαθούμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία για ένα νέο συμβόλαιο. Είναι θέμα χρόνου. Θα υπάρξει κατάληξη με ένα νέο συμβόλαιο. Θέλει να δεσμευθεί με εμάς και εμείς θέλουμε να δεσμευθούμε με αυτόν», δήλωσε την Τρίτη ο Ζοσέ Μουρίνιο, επιβεβαιώνοντας τις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με το υπάρχον συμβόλαιο, ο πρώην άσος της Λιλ αμείβεται με 6,3 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά η νέα συμφωνία θα διπλασιάσει τις αποδοχές του και πιο συγκεκριμένα θα αγγίξουν τα 12,5 εκατ. ευρώ ετησίως ή σε δεδομένα… Αγγλίας, θα «βγάζει» βδομαδιάτικο 250.000 ευρώ (200.000 λίρες).

Καθόλου άσχημα για τον 23χρονο, του οποίου η μετακίνηση από την Λιλ στην Τσέλσι το 2012, κόστισε 40 εκατ. ευρώ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα