«Χυλόπιτα» Σουάρες στη «βασίλισσα»!

Για τους περισσότερους, το ενδιαφέρον μίας «βασίλισσας» αποτελεί τη μέγιστη πρόκληση και τιμή. Όχι όμως και για τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος έχει θέσει άλλες προτεραιότητες…

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ δεν επιθυμεί να αλλάξει φανέλα αυτό το καλοκαίρι, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σουάρες, που καταβάλλει προσπάθεια να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, διεμήνυσε στους συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ, αλλά και στη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, ότι δεν σκοπεύει να πάρει μεταγραφή και πως θέλει να παραμείνει στους «κόκκινους» για να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή της Premier League.

Ο μάνατζερ της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, εκδήλωσε την απόλυτη ευχαρίστησή του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς θεωρεί τον Σουάρες βασικό άξονα των πλάνων του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κατά την οποία θα επιδιώξει να πετύχει ότι δεν κατάφερε φέτος, δηλαδή την κατάκτηση της Premier League.

Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν πρέπει να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο, καθώς στη μεταγραφική περίοδο συμβαίνουν εντυπωσιακές ανατροπές. Στην παρούσα φάση όμως, ο Σουάρες δεν επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ, αλλά και σε καμία ομάδα, καθώς θέλει να παραμείνει στη Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα