Χωρίς «Μητρογκόλ» στη μάχη του κυπέλλου

Οριστικά χωρίς τον βασικό του επιθετικό θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στη «μάχη του κυπέλλου» κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς ο Κώστας Μήτρογλου δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έμεινε οριστικά εκτός αποστολής.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Βίτορ Περέιρα, επεφύλασσε και άλλες εκπλήξεις στην ανακοίνωση της αποστολής, καθώς απέκλεισε τόσο τον Σαντάνα, όσο και τον Εντινγκά, ενώ εκτός έμειναν και οι Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, οι οποίοι είναι τραυματίες. Ο Πορτογάλος προπονητής συμπεριέλαβε 19 παίκτες στα πλάνα του και πιο συγκεκριμένα τους:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χάρα, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη, Ντομίνγκεζ, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Μποτία, Μανιάτη, Μαζουάκου, Σαλίνο, Ντοσεβί, Κασάμι, Γιαννούλη, Σιόβα, Σάλιακα, Βούρο.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τον Χάρα στην επίθεση και τον Μποτία στο κέντρο της άμυνας, ενώ δεν αποκλείονται και εκπλήξεις στην τακτική. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη, καθώς το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (1-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν ευνοεί την ομάδα του Πειραιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα