Χόρεψε στη βροχή, αλλά όχι μέχρι τέλους

Δεν μπορεί να γίνει ιδιαίτερη κριτική για το ματς του Καυτανζογλείου όπου η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με τον Ηρακλή, αλλά το σημαντικότερο ήταν να φύγει χωρίς τραυματισμούς. Το παιχνίδι διεξήχθη σε γλιστερό αγωνιστικό χώρο και τα συστήματα πήγαν περίπατο. Ωστόσο, μερικά θετικά και αρνητικά συμπεράσματα βγήκαν.

Το θετικό είναι ότι η ΑΕΚ κατάφερε και βρήκε γκολ χωρίς τους τέσσερις πρώτους σκόρερ της. Ο Αραβίδης έλειπε, το ίδιο και ο Μπουονανότε. Οι Βάργκας και Μπαρμπόσα πέρασαν εκτός στο δεύτερο μέρος, καθώς ήταν αδύνατο να προσφέρουν σε τέτοιο γήπεδο. Κι όμως, χωρίς την κορυφαία σε αποτελεσματικότητα τετράδα της, βρήκε γκολ από στημένη φάση, κάτι που προφανώς είχε δουλευτεί σε προπόνηση.

Το αρνητικό είναι ότι η Ένωση δεν κατάφερε να βρει την απαραίτητη ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά για να διαχειριστεί το 0-1, ενώ και ο Μπαρόχα είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Ωστόσο, σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο δεν είναι εύκολο να κοντρολάρεις το ρυθμό και να κρατήσεις την μπάλα, οπότε σε τακτικό επίπεδο η οι παίκτες του Πογιέτ δεν έκαναν κάποιο λάθος, απλά ο αντίπαλος έπαιξε παθιασμένα για να μη χάσει για τέταρτη φορά φέτος από την ΑΕΚ.

Στην πραγματικότητα, οι δύο χαμένοι βαθμοί είναι μικρό κακό για την «κιτρινόμαυρη» ομάδα, αφού ακολουθεί ματς με τον ΠΑΟ όπου μία νίκη θα εδραιώσει την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου. Κακά τα ψέματα, αυτό που καίει αυτή τη στιγμή το Δικέφαλο δεν είναι τόσο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα Play Off, αλλά η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα