Δεν λέει να αφήσει το όπλο του

Να σπάσει το ρεκόρ του Τζέιμι Βάρντι της Λέστερ που σκόραρε σε 11 συνεχόμενα παιχνίδια αγγλικού πρωταθλήματος λίγο δύσκολο. Όχι όμως ακατόρθωτο. Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση και ήδη κρατά το ρεκόρ στην Πορτογαλία με επτά συνεχόμενα ματς στα οποία σκοράρει. Ούτε ο συμπαίκτης του και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Γιόνας, δεν το έχει καταφέρει!

Αυτή τη φορά θύμα του η άμυνα της Πάκος Φερέιρα. Ο Έλληνας φορ άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ στο 13ο λεπτό και έφτασε τα εννέα γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και συνολικά στα 17 σε όλες τις διοργανώσεις.

Η σταθερότητα την οποία επιδεικνύει ο Κώστας Μήτρογλου τα τελευταία πέντε χρόνια είναι εντυπωσιακή. Τη σεζόν 2011-12 σκόραρε 19 φορές με τη φανέλα του Ατρόμητου, την επόμενη χρονιά με τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού 20 φορές , ενώ πέρσι και πρόπερσι έβαλε πάλι από 19 γκολ. Φέτος μάλλον θα συντρίψει τα 20 που είναι το ρεκόρ του, ιδίως αν συνεχίσει έτσι! Λογικό, λοιπόν, η Μπενφίκα να σπεύδει να αποκτήσει τα δικαιώματά του από την Φούλαμ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα