“Ψάρευε” 15χρονες, τους έδινε ναρκωτικά και τις βίαζε

Τις αρρωστημένες ορέξεις του ικανοποιούσε ένας 29χρονος σε ανήλικες κοπέλες (ηλικίας 15 έως 17 ετών) αφού σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν, ο νεαρός  έδινε ναρκωτικά στα κορίτσια , τα οποία γνώριζε μέσα από το διαδίκτυο και εν συνεχεία τα βίαζε. 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο όταν μία 15χρονη κοπέλα, θύμα του 29χρονου, εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από τους δικούς της ανθρώπους. Η ίδια εξομολογήθηκε όσα της είχαν συμβεί. Ενημερώθηκαν οι αρχές και ξεκίνησε η έρευνα.

Κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη

Ο 29χρονος αφού «ψάρευε» τα θύματά του μέσω διαδικτύου, τα έπειθε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του. Εκεί, τους έδινε κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, με αποτέλεσμα τα κορίτσια να καθίστανται ανήμπορα να αντιδράσουν και στη συνέχεια τα βίαζε.

Ωστόσο στο διαμέρισμα του δράκου των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βρέθηκε «σίσα». Πρόκειται για ένα άκρως επικίνδυνο και τοξικό ναρκωτικό που έχει ως βάση του υγρά μπαταρίας και μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο.

Eιδικότερα, στην κατοχή του, καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν κοκαΐνης, βάρους -3,6- γραμμαρίων
  • ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, βάρους -1- γραμμαρίου
  • δύο (2) αυτοσχέδιες γυάλινες συσκευασίες καπνίσματος κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης
  • ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
  • μία (1) ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
  • μία (1) φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων ( usb stick )

Ο άντρας κατηγορείται μεταξύ άλλων για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενώ η κοπέλα που οδήγησε στην σύλληψή του έχει καταγγείλει ότι ο νεαρός βιντεοσκοπούσε το βιασμό της και την εκβίαζε. Το μεσημέρι της Τρίτης οδηγήθηκε στον Ανακριτή όπου έλαβε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα