Ψάχνεται ο Πογιέτ για τον αντι-Μπρούνο

Ποτέ άλλοτε στη σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ ένας τραυματισμός ποδοσφαιριστή – ο οποίος μάλιστα πριν από ένα μήνα δεν υπήρχε στο ρόστερ της ομάδας και πριν από δύο μήνες δεν υπήρχαν καν κουβέντα για απόκτηση ποδοσφαιριστή στη θέση του – δεν έχει δημιουργήσει τόση κουβέντα.
Ο Μπρούνο Σουκουλίνι θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες και στην Ένωση προσπαθούν να βρουν λύση για το κυριακάτικο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού τα πράγματα ήρθαν έτσι που αντικαταστάτης δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα.

Ο αγώνας, βέβαια, δεν είναι το «παιχνίδι της χρονιάς» κι εδώ που τα λέμε η παρουσία του Αργεντινού μέσου ίσως ήταν πιο χρήσιμη στα ημιτελικά με τον Ατρόμητο, στα Play off ή στον τελικού του Κυπέλλου, ωστόσο δεν παύει να είναι το αγωνιστικό θέμα των ημερών.
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Αν ο Κορδέρο δείξει στην προπόνηση της Τετάρτης και της Πέμπτης ότι μπορεί να αντεπεξέλθει, θα παίξει από την αρχή στο ντέρμπι. Διαφορετικά, ο Γκουστάβο Πογιέτ μάλλον θα μετατρέψει το 4-3-3 σε 4-2-3-1 και θα αγωνιστούν πίσω από το φορ (που μάλλον θα είναι ο Αραβίδης), οι Μπαρμπόσα, Βάργκας και Μπουονανότε. Υπάρχει το σενάριο να παίξει ο Τζιμπούρ ή ο Πέκχαρτ στην περιοχή και ο Αραβίδης να αγωνιστεί αντί του Ντιέγκο, ενώ μάλλον απίθανο είναι να παίξει ο Ουρουγουανός 4-3-3 με εσωτερικό χαφ κάποιον εκ των Μπαρμπόσα, Βάργκας ή Μπουονανότε, που δεν μπορούν να προσφέρουν τόσο μακριά από την εστία.

Η πιθανότητες αντί του Σουκουλίνι να αγωνιστεί ο Τζανετόπουλος ή ο Φαγιέ ή ο Μπακάκης (και να αγωνιστεί ως ακραίο μπακ ο Λαμπρόπουλος) είναι ελάχιστες, όπως και το να παίξει η ΑΕΚ από την αρχή με 3-5-2 (αν και πρόκειται για σύστημα το οποίο έχει εφαρμόσει ο Πογιέτ σε κάποια ματς)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα