Ψάχτηκε για Λίπι ο ΠΑΟΚ!

«Βόμβα» έριξε ο Μαρσέλο Λίπι στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην ελληνική ιστοσελίδα Contra.gr. Ο σπουδαίος και πετυχημένος Ιταλός προπονητής, νικητής του Μουντιάλ του 2006 στη Γερμανία με την Εθνική Ιταλίας, αποκάλυψε ότι πρόσφατα δέχθηκε τηλεφώνημα από άνθρωπο του ΠΑΟΚ που τον ρώτησε αν είναι διαθέσιμος να προπονήσει την ομάδα!

Ο Μαρσέλο Λίπο δεν ανταποκρίθηκε θετικά στην αναγνωριστική κρούση του ανθρώπου που επικοινώνησε μαζί του για λογαριασμό του ΠΑΟΚ κι έτσι το θέμα δεν προχώρησε, ωστόσο αποκαλύφθηκε μάλλον τυχαία, διότι οι άνθρωποι της ιστοσελίδας έτυχε να επιλέξουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο για συνέντευξη την… κατάλληλη στιγμή.

Ο Ιταλός είπε πως παλιότερα κάποιος είχε επικοινωνήσει μαζί του από την Αθήνα και ότι πρόσφατα τον κάλεσαν από τον ΠΑΟΚ. Δεν διευκρινίστηκε πόσο πρόσφατα, αλλά μάλλον μιλάμε για τις τελευταίες εβδομάδες, διάστημα κατά το οποίο ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε πως δεν θέλει κανένας να ψάχνεται για προπονητή, την ώρα που στηρίζει τον Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Λίπι, ωστόσο, φαίνεται πως αυτό το διάστημα προτιμά την ξεκούραση. Από το 2014 και έπειτα που έφυγε από την Κίνα και την Γκουανζού δεν έχει προπονήσει κάποια άλλη ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα