Ψυχάρης: «Ιδανικός για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Μεϊμαράκης»

Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Ανδρέας Ψυχάρης. Ο βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, τόνισε τα εξής: «Είναι ένα πρόσωπο που είναι ιδανικό για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Άλλωστε ως Πρόεδρος της Βουλής, μην ξεχνάτε ότι είναι ο μοναδικός που υπερψηφίστηκε από την πλειονότητα των κομμάτων της Βουλής».

Μάλιστα κατά τον βουλευτή της Ν.Δ. δεν είναι απαραίτητο το κόμμα να προτείνει υποψήφιο που να προέρχεται από την Αριστερά, αν και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θα ψήφιζε τον Φ. Κουβέλη.

«Δεν είναι απαραίτητο το πρόσωπο που θα προτείνει η παράταξή μου να είναι από το χώρο της Αριστεράς. Αν προτείνουν σαφώς τον κ. Κουβέλη, εγώ θα τον ψηφίσω. Ωστόσο, επιμένω ότι ο κ. Μεϊμαράκης θα ήταν ιδανικός και μάλιστα η εκλογή του θα ήταν εξασφαλισμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ψυχάρης.

«Να σταματήσουν τα θερινά τμήματα της Βουλής»

Ο γαλάζιος βουλευτής, τόνισε ακόμα πως «θα πρέπει να σταματήσουν τα θερινά τμήματα της Βουλής για να μην δίνεται η εντύπωση στους πολίτες ότι οι βουλευτές είναι μονίμως σε διακοπές. «Θα πρέπει να κλείνει μερικές ημέρες έως ένα μήνα η Βουλή και από εκεί και πέρα να λειτουργεί συνεχώς η ολομέλειά της».

Παράλληλα ο βουλευτής της Ν.Δ. επισήμανε ότι το αντιρατσιστικό δεν θα πρέπει να επανέλθει στα θερινά τμήματα της Βουλής αλλά “στην ολομέλεια όταν ανοίξει αυτή”

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα