Δένδιας: Η κακιά η ώρα δεν θα έρθει από «το ποντίκι που βρυχάται», τη Βόρεια Μακεδονία

Εξέφρασε ανησυχίες για τις απειλές που μπορεί να αντιμετωπίσει η χώρα μας από «μια χώρα με 10πλάσιο πληθυσμό, με 4πλάσιο ΑΕΠ», όπως η Τουρκία

«Ποντίκι που βρυχάται» χαρακτήρισε τη Βόρεια Μακεδονία ο κ. Νίκος Δένδιας μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής ενώ παράλληλα εξέφρασε την αγωνία του λέγοντας ότι «η κακιά η ώρα» δεν αναμένεται από τα βόρεια σύνορα, αλλά από την Τουρκία.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφερόμενος στο ενεδεχόμενο απειλής για τη χώρα μας, είπε: «Μην έρθει η κακιά η ώρα… δεν θα προέλθει από την Βόρεια Μακεδονία, το ποντίκι που βρυχάται τις τελευταίες μέρες» και πρόσθεσε: «Θα προέλθει από μια χώρα με δεκαπλάσιο πληθυσμό, με τετραπλάσιο ΑΕΠ που σημαίνει ότι αν εμείς δεν αντιληφθούμε ότι πρέπει να είμαστε σε εκπληκτικά καλό επίπεδο, δεν θα τα καταφέρουμε και έχουμε όλοι μια μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτό. Και με διακατέχει μια τεράστια αγωνία. Δεν σας το έχω κρύψει. Άλλωστε οι περισσότεροι από σας με ξέρετε πάρα πολλά χρόνια και ξέρετε ότι λέω αυτά που αισθάνομαι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα