«Όλοι μαζί θα είμαστε Τουρκία!» (βίντεο)

Μία απίστευτη συνομιλία είχε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Κομοτηνή. Ο Τούρκος Πρόεδρος βρέθηκε στη Θράκη και στο μειονοτικό σχολείο Τζελάλ Μπαγιάρ  και είχε διάλογο με μαθητές και το περιεχόμενο της συνομιλίας αυτής φέρνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα tourkikanea.gr και η δημοτική παράταξη Κομοτηνής “Σπάρτακος”.

Ο “Σουλτάνος” όπως φαίνεται στο αποκαλυπτικό βίντεο κάνει κατήχηση στους μειονοτικούς μαθητές αλέγοντάς τους πως «Όλοι μαζί είμαστε Τουρκία», κάνοντας και χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι του, την αποκαλούμενη «ραμπία».

Η συνομιλία του Ερντογάν με τους μαθητές καταγράφηκε με κάμερα κινητού τηλεφώνου. Ο Τούρκος πρόεδρος ακούγεται να λέει:

«Μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. Τι σημαίνει; Ένα έθνος, μια σημαία, ένα κράτος. Εντάξει; Δεν υπάρχουν διακρίσεις, δεν υπάρχουν διαφορές. Θα είμαστε ένα, θα είμαστε ισχυροί, θα είμαστε ζωντανοί, θα είμαστε αδέρφια. Όλοι μαζί θα είμαστε Τουρκία».

Δίπλα στον Τούρκο πρόεδρο βρισκόταν εκείνη τη στιγμή ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος πιθανώς δεν αντιλήφθηκε τι έλεγε ο Ερντογάν στους μαθητές του μειονοτικού σχολείου.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα