Όποιος θέλει Πογιέτ, εδώ είμαστε!

Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν είχε ενθουσιαστεί με την οργάνωση του ελληνικού πρωταθλήματος όταν ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ, αλλά είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τις μεγάλες ομάδες, για τον κόσμο τους και την ιστορία τους.

Έχοντας μείνει χωρίς δουλειά από τις 12 του Νοέμβρη όταν κι απολύθηκε από την Μπέτις, θα δούλευε ευχαρίστως και πάλι σε μία μεγάλη ελληνική ομάδα, όχι στην ΑΕΚ απ’ όπου πέρασε, αλλά σε μία από τις άλλες τρεις. Για το λόγο αυτό και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ζήτησε από τον μάνατζέρ του να ενημερώσει την ελληνική αγορά πως είναι και πάλι διαθέσιμος.

Θυμίζουμε πως από την ΑΕΚ έφυγε όταν μετά την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο έχασε την όρεξή του με αποτέλεσμα μία σειρά κακών εμφανίσεων να δημιουργήσει στον Τύπο την αίσθηση πως «παίζεται το κεφάλι του». Αυτό τον είχε ενοχλήσει και ως αντίδραση το έπαιξε… δύσκολος στις διαπραγματεύσεις για ανανέωση με αποτέλεσμα να σκάψει ο ίδιος τον τάφο στον εαυτό του.

Τώρα νιώθει μάλλον πιο έμπειρος για την Ελλάδα και γι’ αυτό δηλώνει έτοιμος για επιστροφή. Το όνομά του θα συζητηθεί σίγουρα όταν η πρώτη από τις τρεις μεγάλες ομάδες (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ) διώξει τον προπονητή της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα