Όσα είπε για τον χωρισμό με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και την εκπομπή «JOY» του ΣΚΑΪ. Η 26χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και δεν δίστασε να εξομολογηθεί δημοσίως τους λόγους του χωρισμού τους.

«Ήμασταν περίπου έξι μήνες μαζί. Δεν θεωρώ, βέβαια, ότι ο χρόνος που μένεις με έναν άνθρωπο μετριέται με τις μέρες ή τις εβδομάδες, μετριέται από ό,τι εσύ έχεις νιώσει. Όταν νιώθεις κάτι πολύ έντονο που σου έρχεται ξαφνικά, συνήθως είναι μικρή και η διάρκεια αυτού που ζεις – όχι του συναισθήματος απαραίτητα, αλλά της κατάστασης, αυτής της έντασης. Δημιουργείται κάτι που είναι υπέροχο, πολύ ωραίο, που δεν έχει μέλλον» είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι και οι δυο το ξέραμε. Είμαστε πάρα πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, έχουμε τελείως διαφορετικές προσλαμβάνουσες, διαφορετικά ιδανικά και αξίες, διαφορετικούς στόχους. Αυτό δεν σημαίνει πως εγώ έχω δίκιο και ο Δημήτρης άδικο ή το αντίθετο. Δεν θα ήθελα να μιλήσω περισσότερο για αυτό… Απλά κάποια πράγματα που εγώ έχω σε προτεραιότητα, ο Δημήτρης δεν τα έχει. Όπως κι εγώ κάποια πράγματα που ο Δημήτρης θεωρεί προτεραιότητες, εγώ δεν μπορώ να τα αντιληφθώ. Έχουμε άλλες προσλαμβάνουσες. Ακούμε άλλη μουσική, αν θες. Αλλά τον εκτιμώ πάρα πολύ, φυσικά και τον αγαπάω. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με τον Δημήτρη και αυτό το λέω πολύ ουσιαστικά. Γενικότερα, αυτό κάνω με τους ανθρώπους που αφήνω να μπαίνουν στη ζωή μου».

Θεώρησε πως έκανε λάθη στην προβολή της σχέσης της; Η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκαθάρισε: «Θα φροντίσω η επόμενη μου σχέση να μην πάρει τόση δημοσιότητα, αλλά δεν μετάνιωσα για κάτι. Δεν έκανα κάτι κακό. Ήμασταν μαζί, είμαστε δυο νέα παιδιά, 26 χρονών, πήγαμε στη Μύκονο… Δεν πήγαμε να φωτογραφηθούμε μαζί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα