“Όσο μεγαλώνω, μεγαλώνει κι η μύτη μου, Θεέ μου τι θα την κάνω;”

Είναι ειλικρινής και δεν πολύ αγαπητή στον κόσμο, ακριβώς επειδή της αρέσει να μοιράζεται πολλά πράγματα με τους θαυμαστές της.

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα όσα έχει ακούσει κατά καιρούς, για τους ανθρώπους που διαθέτουν πράσινα μάτια. Ωστόσο, στο τέλος της ανάρτησής της εξέφρασε τον προβληματισμό της για το γεγονός πως όσο μεγαλώνει μεγαλώνει και η μύτη της.

“Κάπου διάβασα πως οι άνθρωποι με πράσινα μάτια είναι ψυχροί, εγωιστές, πως στη σχέση τους δεν δίνονται εύκολα κ αληθινά. Πως είναι καχύποπτοι, εσωστρεφείς κ επιφυλακτικοί, δεν συμβιβάζονται. Από την άλλη κάνουν τους άλλους να γελούν, μπαίνουν μπροστά όταν χρειαστεί, αγαπούν το ρίσκο, είναι δίκαιοι κ αγαπούν την αλήθεια… Δεν ξέρω από που προκύπτει η αξιοπιστία της έρευνας αυτής. Ωστόσο θέλει τους πρασινομάτηδες να είναι μόλις το 2% του πληθυσμού, να ηγούνται κ να αγαπούν τις τέχνες. Εγώ πάλι ξέρω πως τα πράσινα μάτια όταν κλαίνε γίνονται μπλε, σχεδόν τιρκουαζ. Κ τα μάτια ενός εγωιστή δεν κλαίνε… ξέρω επίσης πως είναι ευαίσθητα στο έντονο φως ανοιγοκλείνοντας δακρύζοντας ενώ τα μάτια ενός ψυχρού ανθρώπου δεν λυγίζουν. Ξέρω επίσης πως τα πράσινα μάτια έχουν βγει κ σε φακούς, γιατί να θέλει κάποιος να μοιάσει σε κάποιον καχύποπτο?

Όπως κ να χει αυτό που εισπράττω από αυτή τη φωτό είναι πως όσο μεγαλώνω μεγαλώνει κ η μύτη μου… Θεέ μου τι θα την κάνω?”, ανέφερε στο σχόλιό της η Ελεονώρα Μελέτη!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα