Ό,τι πει ο Αναστασιάδης!

Είναι γεγονός ότι η πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί ο ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι ο προϋπολογισμός του αγωνιστικού τμήματος μειώθηκε κατακόρυφα το καλοκαίρι, έχει «ψήσει» όσο ποτέ άλλοτε τον Ιβάν Σαββίδη.

Για αυτό το λόγο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει πάρει την απόφαση να διαθέσει ένα ποσό της τάξης των 2 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση του ρόστερ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σε θέσεις που πράγματι υπάρχει έλλειψη λύσεων.

Η ειδοποιός διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια, όμως, θα είναι ο καίριος ρόλος που θα έχει σε όλη τη διεργασία ο προπονητής της ομάδας και εν προκειμένω ο Άγγελος Αναστασιάδης. Στον έμπειρο τεχνικό πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό η θετικότατη παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα και για αυτό το λόγο δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση αν δεν δώσει πρώτα το «ok» ο τεχνικός του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Αναστασιάδης προφανώς και επιθυμεί την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά μόνο με παίκτες που θα μπορέσουν να του κάνουν τη διαφορά από τους ήδη υπάρχοντες και κυρίως χωρίς να διαταραχθούν οι ισορροπίες που με τόσο κόπο έχει «χτίσει» όλο το καλοκαίρι.

Παίκτες έχουν ακουστεί όπως ο Ματέους Κλιχ (24χρονος Πολωνός μέσος της Βόλφσμπουργκ), ο Νίκος Κοροβέσης (23 ετών μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ) και ο Κάρλος Γκαρσία (30 ετών στόπερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ), αλλά περισσότερα θα κριθούν με τη διακοπή του πρωταθλήματος στο τελευταίο δεκαήμερο του Δεκέμβρη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα