Θέμα με το ντόπινγκ κοντρόλ του Λιονέλ Μέσι!

Πολιτικές διαστάσεις έλαβε στην Ισπανία το θέμα με το αντιντόπινγκ κοντρόλ που υποβλήθηκε ο Λιονέλ Μέσι στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

Ο Αργεντινός της Μπαρτσελόνα κλήθηκε να δώσει δύο φορές δείγμα ούρων και αίματος, γεγονός που φαίνεται να απασχόλησε και την ισπανική Κυβέρνηση! Στην ομάδα της Καταλονίας άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι… δεν πάει καλά, αλλά επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ήταν ένα τυχαίο γεγονός ή αν πρόκειται όντως για σχέδιο.

Σε κάθε περίπτωση, ο διευθυντής του αντιντόπινγκ κοντρόλ, Ενρίκε Γκόμες Μπατίστα, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως τα δείγματα που εξετάστηκαν από τον Λιονέλ Μέσι δεν παρουσίασαν κάτι το αντικανονικό.

Ο Μπατίστα αποκάλυψε πως έχουν γίνει έλεγχοι ντόπινγκ σχεδόν σε όλες τις ομάδες της Primera Division, με εξαίρεση πέντε, στις οποίες θα προχωρήσουν σε έλεγχο το αμέσως επόμενο διάστημα. Έχουν πάρει 233 δείγματα (48 αίματος και 185 ούρων), αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, ή αν εντοπίστηκε κάποιο κρούσμα.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, αναφέρθηκε στο θέμα τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του είναι ιδιαίτερα προσεκτική στο συγκεκριμένο θέμα και ότι είναι εναντίον οποιασδήποτε μορφής ντοπαρίσματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα