«Όχι πάλι τα ίδια!»

Κόντρα στον Άγιαξ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 1-0 και με σύμμαχο το 1-1 του Άμστερνταμ ήταν το φαβορί για την πρόκριση, αλλά στη συνέχεια έχασε σωρεία ευκαιριών και δεν κατάφερε να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα και να κλειδώσει την «πρόκριση».  Το φυσάνε κι ακόμη δεν έχει κρυώσει…

Με τον Παναιτωλικό το διακύβευμα δεν ήταν τόσο μεγάλο, αλλά όπως και να έχει ο κόσμος λαχτάρισε όταν ο Ουάρντα μείωσε σε 2-1. Αν ο ΠΑΟΚ δεχόταν την ισοφάριση θα έμενε από την πρώτη αγωνιστική πέντε βαθμούς πίσω από ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΟΣΦΠ. Και καλά να είναι μία ομάδα μπροστά σου, αλλά αν είναι τρεις, οι γκέλες είναι ακόμη πιο οδυνηρές.

Ο ΠΑΟΚ γλίτωσε την Κυριακή την γκέλα, αλλά προβλημάτισε με τις χαμένες ευκαιρίες και ο Βλάνταν Ίβιτς πρέπει να εξετάσει το θέμα. Οι προπονητές συνήθως λένε πως καλό είναι να γίνονται ευκαιρίες και ας χάνονται, διότι τα γκολ θα έρθουν στη συνέχεια. Ωστόσο, το κακό στο ματς με τον Παναιτωλικό παράγινε.

Ενδεχομένως να χρειαστούν εντατικά μαθήματα ολοκλήρωσης φάσεων στις προπονήσεις, διότι το να αλλάξει τακτική δεν υπάρχει λόγος, καθώς ο ΠΑΟΚ δημιουργεί και θα είναι ρίσκο να αλλάξει τακτική, να φορτώσει δηλαδή την αντίπαλη άμυνα με περισσότερα φορ μήπως σκοράρει κάποιος στο… ριμπάουντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα