1.000 “μαϊμού” εισιτήρια εντόπισε το ΣΔΟΕ σε συναυλία του Πλούταρχου

Πάλι «νυχτοπερπάτησε» το ΣΔΟΕ και «έβγαλε λαυράκι». Το χθεσινό «ντου» έγινε σε συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στην Αλεξανδρούπολη, όπου οι άντρες του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος εντόπισαν περί τα 1.000 “μαϊμού” εισιτήρια, τα οποία αν και κόβονταν για την είσοδο του κόσμου, δεν ήταν θεωρημένα και συνεπώς δεν αποδιδόταν ο φόρος που αναλογούσε σε κάθε πελάτη. Για το θέμα συνελήφθη ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου που διοργάνωνε την εκδήλωση.

Ο τραγουδιστής αν και βάσει του ισχύοντος νομικού πλαισίου δεν βαρύνεται από ευθύνες στην πραγματικότητα γνώριζε τις πρακτικές, ενώ το σχήμα των συνεργασιών συμβόλαιο συνεργασίες μεταξύ του τραγουδιστή και του διοργανωτή παραπέμπει σε ώριμη επιχειρηματική συναλλαγή με τα ρίσκα και τις αποφάσεις εις γνώση και των δυο αντισυμβαλλομένων μερών.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Στέλιο Στασινόπουλο, περίπου 1.500 εισιτήρια έφεραν σφραγίδα της εφορίας, ενώ 1.000 εισιτήρια ήταν αθεώρητα. «Θα ελέγξουμε το συμφωνητικό. Θα δούμε αν είχε κατατεθεί στην εφορία και αν ήταν πραγματικό», διεμήνυσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 ο κ. Στασινόπουλος.

Κατόπιν τούτου, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθη ο εκπρόσωπος του αθλητικού σωματείου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία και θα προσαχθεί σήμερα ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα