11770 και θα φαίνεται!

Ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης της ΔΕΗ, το 11770, στον οποίο μπορούν να απευθύνονται όσοι καταναλωτές θέλουν και πληρούν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν στο Μητρώο των Ευάλωτων Πελατών (σ.σ. και για τον οποίο τόσο λόγος έγινε το προηγούμενο διάστημα) – θα βρίσκεται πλέον σε εμφανές σημείο του λογαριασμού ρεύματος που στέλνει η επιχείρησης στους καταναλωτές.

Η παραπάνω αλλαγή επέρχεται μετά από σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει με επιστολή της η υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα, και στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα η ΔΕΗ. Ειδικότερα, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού έχει στα σκαριά και επεξεργάζεται ένα ευρύτερο σχέδιο για τα άτομα με αναπηρία, στο πλαίσιο του οποίου θα ενσωματωθεί σε εμφανές σημείο του λογαριασμού ρεύματος, ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης, με στόχο την ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, οι οποίοι καταχωρούνται σε ειδικό μητρώο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της Πολιτείας είναι ενταγμένοι 656.000 καταναλωτές οι οποίοι δεν διατρέχουν οποιοδήποτε κίνδυνο διακοπής ρεύματος λόγω οφειλής. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και 5.874 άτομα που ύστερα από σχετική αίτηση τους και έγκριση της Πολιτείας έχουν ενταχθεί στην ειδική κατηγορία ατόμων που χρήζουν ανάγκης μηχανικής υποστήριξης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα