Σε εξέλιξη η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών

Λίγα λεπτα μετά τις 21:00 ξεκίνησε η τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. Η συζήτηση βρίσκεται σε εξέλιξη υπό τον συντονισμό του δημοσιογράφου της δημόσιας τηλεόρασης, Γιώργου Κουβαρά.
Οι 6 θεματικές ενότητες στις οποίες καλούνται οι πολιτικοί αρχηγοί να τοποθετηθούν είναι:
1. Οικονομία, Ανάπτυξη, Απασχόληση,
2. Εξωτερική Πολιτική και ‘Αμυνα,
3. Κράτος, Θεσμοί, Διαφάνεια,
4. Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος,
5. Περιβάλλον και Ενέργεια και
6. Νέα Γενιά
Τις ερωτήσεις θέτουν οι δημοσιογράφοι των έξι τηλεοπτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), Παναγιώτης Στάθης (OPEN) και Ράνια Τζίμα (MEGA).
Κάθε ερώτηση διαρκεί τριάντα δευτερόλεπτα και η απάντηση του πολιτικού αρχηγού δεν πρέπει να ξεπερνάει το 1,5 λεπτό. Υπάρχει δικαίωμα για follow up ερώτηση (συμπληρωματική/διευκρινιστική ερώτηση για το ίδιο θέμα) διάρκειας 15 δευτερολέπτων και απάντηση 45 δευτερολέπτων. Για πρώτη φορά υπάρχει διερμηνεία και στη νοηματική για άτομα με προβλήματα ακοής.

H τηλεμαχία μεταδίδεται απευθείας από το ΕΡΤNEWS (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ3, καθώς και την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFLIX και το ERTFLIX International. Επίσης, ραδιοφωνικά από το Πρώτο Πρόγραμμα αλλά και από τη Φωνή της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα