2020-2021: Κεντρική διαχείριση (χωρίς τον Θρύλο…)

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...

Οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό πεδίο έχουν σημάνει συναγερμό σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας και όχι μόνο. Με τα πρώτα μηνύματα να ’ναι αποθαρρυντικά για την επόμενη μέρα.

Όχι επειδή βγήκε και είπε ο Αλέξης ότι χωρίς την επιστροφή του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπάρξει κεντρική διαχείριση. Ούτως ή άλλως, και να ενσωματωθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο σύνολο της μεγάλης κατηγορίας, προφανώς θα λείπει ο Ολυμπιακός, διότι οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν ήδη την επέκταση του συμβολαίου τους και για την επόμενη σεζόν.

Και, μάλιστα, με χρήματα που έκοψαν πολλές από τις απαιτήσεις όχι μόνο των ανταγωνιστών τους, αλλά και την όρεξη των μικρομεσαίων.

Αρκετοί παράγοντες περιμένουν να δουν τη στάση που θα κρατήσει η ΑΕΚ. Κυρίως αν οι «κιτρινόμαυροι» συμπλεύσουν με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτή την περίπτωση, για τα αφεντικά των μικρομεσαίων ΠΑΕ θα δημιουργηθεί ένας ισχυρός πόλος, με μία ομπρέλα που θα χωρέσει και άλλες ομάδες.

Στο Μαρούσι, πάντως, αποφεύγουν τις πολλές αναφορές για τη στάση τους την επόμενη μέρα. Δείχνουν διάθεση να κάνουν υπομονή και να χαράξουν τη στρατηγική τους όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Από τις διαρροές, ωστόσο, είναι σαφής η αρνητική διάθεσή τους για οποιαδήποτε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ. Θεωρούν ότι οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν παιχνίδια εις βάρος τους, αρχής γενομένης από τον τελικό του Βόλου.

Και έτσι κλείνουν ουσιαστικά κάθε ενδεχόμενο για νέα σύμπλευση των «δικεφάλων». Έστω και αν στο ποδόσφαιρο έχουμε μάθει να μη λέμε «ποτέ», γέφυρα ανάμεσα σε Μαρούσι και Τούμπα πολύ δύσκολα θα φτιαχτεί…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα