Το πιο σημαντικό μας λάβαρο για τον Παύλο

Συγκλόνισε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σε μήνυμά του καλώντας τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ τιμώντας τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Το «τριφύλλι» ζει στους ρυθμούς του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Παίκτες, προπονητικό επιτελείο και διοικούντες προετοιμάζονται για τη διοργάνωση η οποία φέρει το όνομα του ιστορικού προέδρου της ΚΑΕ.
Ο εμβληματικός αρχηγός Φραγκίσκος Αλβέρτης στο μήνυμά του προς τους φίλους του Παναθηναϊκού, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σε τέσσερις μέρες θα προσθέσουμε το πιο σημαντικό μας λάβαρο. Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο».

Τα αποκαλυπτήρια του λάβαρου του Παύλου Γιαννακόπουλου θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Την ίδια ημέρα (27/9) ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει ακόμα και τη νέα φανέλα του για τη νέα σεζόν, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της ομάδας που θα κατακτήσει το τουρνουά μίνι, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Πανιωνίου.

Κατά την δεύτερη ημέρα του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” (28/9) εκτός του μικρού και του μεγάλου τελικού, θα προβληθεί στο μάτριξ του ΟΑΚΑ ένα βίντεο εις μνήμην του Παύλου Γιαννακόπουλου και μετά το τέλος των αγώνων θα πραγματοποιηθούν οι απονομές και οι βραβεύσεις των ομάδων.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

14.00: Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Semiramis

18.30: Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ

21.15:Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Χίμκι

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

18.00: Μικρός Τελικός

20.30: Μεγάλος Τελικός

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα